Thursday, June 17, 2010

Quote of the Week 2

Life is what happens to you while you're busy making other plans 
John Lennon 

3 comments:

 1. Hoi Maksi,

  even een leuke anekdote, waar ik even aan dacht bij het zien van de foto van John Lennon.
  Mijn jongste dochter, Ianka van 3 jaar jong, is een vurige fan van zijn liedjes, vooral dan van "Imagine". Wij rijden met een Mercedes Vito met 9 zitplaatsen. Ianka's plaats is op de 3de rij, achteraan dus. Van zodra we in de wagen stappen, begint ze te brullen dat ze John Lennon muziek wil horen. Wanneer de cd aan "Imagine" komt, wordt iedereen steevast muisstil. Iedereen weet al dat Ianka plots hééél luid, maar dan bedoel ik ook LUID, begint mee te brullen "oooooool de piepelllllll". De eerste maal toen ik het hoorde heb ik me verschrikkelijk moeten inhouden van lachen. De spontaniteit van zo'n kind is toch wel fantastisch!

  Heeft op zich niks te maken met de quote, maar wou dit toch even kwijt....

  groetjes,

  Sabine

  ReplyDelete
 2. Wat een geweldig verhaal Sabine! Echt heerlijk die kinderen. Als ze ouder zijn gaat dat hele spontane, impulsieve er wel van af maar ook leetijd heeft leuke kanten. Alhoewel ik soms met weemoed denk aan de periode dat het nog geen tieners waren.

  ReplyDelete
 3. Hoi Maksi,

  inderdaad, ik merk dat ook al aan de 2 oudsten (10 en 8 jaar). Zij zijn al een heel deel van dat spontane kwijt. Vind dat ook zonde, maar zoals ook jij schrijft, elke leeftijd heeft zijn positieve kanten. Maar de heerlijkste periode is voor ons toch tot nu toe die leeftijd van 3 à 6 jaar. Er is dan echte communicatie mogelijk met je kind en toch is er nog steeds dat spontane, de verwondering, ...

  Maar... laten we maar genieten van elk moment met onze kinderen. Ze zijn het beste wat ons kan overkomen :-)

  groetjes,
  Sabine

  ReplyDelete

Thanks for reading my blog and thanks so much for leaving a comment. :))

NeoCounter

Powered by Blogger.