Sunday, September 12, 2010

Quilters Contest

I'm in a contest. My first one. I first discussed it with Vicky. Vicky such a lovely lady and I'm proud that she is my quilting mentor.

I'm in with the Garden Angels Baby Quilt.
And here is the link of the contest:
http://quiltinggallery.com/2010/09/10/vote-now-baby-quilts/
Offcourse I hope I win this round. It's so exiting! For the people that voted for me, thank you so much. Please let me now if you are in a contest too, maybe I can return the favor.

12 comments:

 1. just voted! It seems you are doing very well. I'll keep my fingers crossed! Vreni xx

  ReplyDelete
 2. Ik heb ook gestemd hoor, gaat helemaal goed komen. Het is een prachtige quilt!!

  ReplyDelete
 3. Ik heb ook gestemd. Mooie quilt. Succes

  ReplyDelete
 4. Ik heb op je gestemd hoor! Je staat nog steeds ruim boven aan. Ik hoop dat dat zo blijft. Het is een hele mooie quilt geworden met een mooi verhaal. Heb je laatst ook mijn japanse mysterie quilt op mijn blog zien staan? Het heeft een beetje van het zelfde weg.
  Nou als je de winnaar bent, laat je het weer weten he!!

  Als je het patroon van de Emami dress wilt hebben, wil ik hem wel naar je mailen hoor. Eigenlijk is het een rechte dubbelgevouwen lap, waarbij je aan de stofvouw een dubbel stuk voor om de taille inzet, vervolgens naai je die kant meteen dicht en aan de andere kant maak je inderdaad een tunnel. Krijg zoveel leuke reacties op mijn jurk.

  Groetjes,
  Linda

  ReplyDelete
 5. Ik had al gestemd op je quilt voor ik wist dat het van jou was. Complimenten en fingers crossed.
  http://quiltaart.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Ook ik heb voor je gestemd! Wat heb je al veel stemmen! Heel veel succes!

  groetjes,
  Sabine

  ReplyDelete
 7. @Vreni, thank you, I hope I win. First I just wanted a lot of votes but thought it was just for the honor. But now I just want to win :)Thank you for voting.
  @Klaske, dank je wel. Echt spannend vind ik het nu.
  @Yvo Dit betekent iets speciaals voor mij. Dank je wel.
  @Linda, natuurlijk wil ik dat, het is een geweldige vakantie jurk. Ik heb je mysterie net ff bekeken en wat een plaatje is dat zeg! Ga je er ergens mee hangen, hij kan zo een tentoonstelling in hoor. Mooi!En dank je wel voor je stem.
  @Aart, dat is een lief compliment en dank je wel voor het stemmen.
  @Sabine, dank je wel voor je stem, ja ik lig wel voor maar dat kan in een paar uurtjes zo veranderen hoor, dus ik moet echt wachten tot de contest sluit.

  ReplyDelete
 8. Als ik je blog open zie ik staan "Life is beautiful" en dat onderschrijf ik van harte, maar wat is het ook hard soms want ik lees dat je mam is overleden. Ik wens je alle sterkte toe Bianca en ik ga straks ook even stemmen en me eerst als volger van je blog aanmelden.
  Lieve groet van Corrie

  ReplyDelete
 9. @Corrie Dank je wel lieve Corrie, ja mijn mams is overleden, ze was mijn grootste fan, alles wat ik maakte vond ze mooi ook al was het nog zo mislukt. En ik mis haar.Maar wat ze wilde was niet ziek zijn, ze wilde blijven leven, want life is beautiful.

  ReplyDelete
 10. Volgens mij ben je niet meer in te halen.
  Het is ook een hele mooie quilt.

  ReplyDelete
 11. Best of luck in the contest! Your quilt is lovely!

  ReplyDelete
 12. @Martine, eerst wou ik meedoen voor de eer en dan niet bij de laatste horen, toen dacht ik te zien dat ik een fq kon winnen en toen wilde ik wel winnen. Nu lees ik dat het niet 1 fq is maar een bundel. De wedstrijd is nu gesloten. Ik sta nog bovenaan, als er geen hertelling of stemming komt. Spannend.
  @Sandra Thank you so much. I really hope I win this one.

  ReplyDelete

Thanks for reading my blog and thanks so much for leaving a comment. :))

Loading...

NeoCounter

Powered by Blogger.